För en grönare och friare vardag

Nyheter

december 7, 2021

Ökad trygghet i den senaste trenden med rån i hemmet – Nu kan du få dina matkassar från Vembla levererade till kylda skåp i fastighetens entré

Vembla, som erbjuder hemleverans av matvaror så snabbt som inom 10 minuter, inleder samarbete med Boxxy, som tillhandahåller en lösning för säkra leveranser. Detta ligger helt rätt i tiden givet den ökade trenden med rån i privatbostäder.

Både Vembla och Boxxy verkar inom last mile arenan och utgör ett naturligt komplement till varandra. Vembla hanterar köp- och leveransprocessen, och Boxxy tillhandahåller en lösning som helt eliminerar behovet av interaktion mellan kund och bud.

Som en del av denna lösning tillhandahåller Boxxy smarta leveransskåp där matvaruleveranser förvaras. Boxarna är placerade i trapphuset samt har ställbar temperatur från minus- till plusgrader och håller matvarorna kylda tills hyresgästen har möjlighet att hämta upp dem. Så fort boxen är tom är den tillgänglig för en ny leverans. För närvarande finns tjänsten till boende i fastigheter i innerstaden.

november 30, 2021

Stockholmshem testar Boxxys leveransboxar

Nu testar vi Boxxy leveransboxar för matkassar i Skärholmen och Rågsved. Boxarna har en temperatur på mellan 2-4 plusgrader och håller matvarorna kylda tills hyresgästen hämtar sin leverans. 
Hyresgästerna väljer själva vilken matleverantör de vill beställa ifrån. Vid utcheckning kryssar de i alternativet leveransbox och får sen en notis i Boxxys app när matkassarna är levererade. Så fort boxen är tom är den redo för en ny leverans. Fiffigt va!

oktober 21, 2021

Pilotprojekt med leveransboxar för matkassar

Svenska Bostäder ska under ett år testa Boxxys leveransboxar för matkassar i två fastigheter i Västerort. Detta som komplement till de 63 utomhusstående paketboxarna som lanserades under hösten. Syftet är att undersöka om boxarna kan underlätta livspusslet för hyresgästerna, samtidigt som de minskar antalet hemleveranser.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.